Blessin gooit Europese handdoek in de ring: “Daarop nu concentreren”

Blessin gooit Europese handdoek in de ring: “Daarop nu concentreren”

8 maart - 09:12
1

Union SG ging in het Lotto Park met 0-3 onderuit tegen het Turkse Fenerbahçe in de Conference League. Na de wedstrijd sprak coach Alexander Blessin met Het Nieuwsblad.

Blessin gooit de Europese handdoek in de ring. “Het zijn twee doelpunten te veel. Het was een geweldige reis, maar nu moeten we ons concentreren op de competitie en de beker. Met 0-3 verliezen is zwaar, maar je moet het accepteren.”

Fener kwam in de eerste helft op voorsprong. “We begonnen goed aan de wedstrijd. In de eerste 20 minuten hadden we vijf of zes corners en creëerden we een paar goede kansen, maar de passing was niet goed. Toen maakten ze het eerste doelpunt.”

In de tweede helft scoorden de Turken nog twee keer. “Daarna waren we te nerveus, vooral toen we snel wilden spelen. In de tweede helft hadden we meer controle na de wissels. We creëerden een paar grote kansen, maar dat tweede doelpunt deed pijn en daarna ook die penalty.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.