'Dortmund weet eindelijk dat het huurling Sancho niet definitief wil inlijven'

'Dortmund weet eindelijk dat het huurling Sancho niet definitief wil inlijven'

7 maart - 15:35

Borussia Dortmund gaat geen poging ondernemen om Jadon Sancho definitief in te lijven. Een langer verblijf in Duitsland lijkt echter niet uitgesloten voor de Manchester United-huurling. Die Schwarzgelben zouden de aanvaller nog een jaar willen huren.

Manchester United hoopt komende zomer definitief afscheid te nemen van Sancho. Dat meldt HITC. Dortmund, de ploeg die Sancho deze winter tijdelijk overnam, zou echter niet mee willen werken aan het plan van The Red Devils. De Duitse ploeg is alleen geïnteresseerd als ze nog een huurovereenkomst kunnen sluiten.

Het contract van de aanvaller loopt in Manchester nog twee jaar door. Naar verluidt zullen er de komende weken gesprekken plaatsvinden tussen Dortmund, Manchester United en delegaties van Sancho.

Manager Erik ten Hag verbande de Engels international aan het begin van het seizoen uit zijn selectie. Sinds augustus speelde Sancho geen wedstrijd meer voor Manchester United. Een langer verblijf op Old Trafford lijkt dan ook uitgesloten zolang Ten Hag aan het roer staat.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.