Noorse Media over Club Brugge: 'Zware match, maar gemis Nusa en Vetlesen'

Noorse Media over Club Brugge: 'Zware match, maar gemis Nusa en Vetlesen'

7 maart - 09:30 Laatste update: 09:46

Op donderdagavond gaat Club Brugge op bezoek bij Molde FK. VoetbalPrimeur.be dook de Noorse media in om te ontdekken wat er geschreven wordt over Club Brugge.

Nusa ontbreekt
De focus licht vooral op het grote Noorse talent in de selectie van Club Brugge. 'Antonio Nusa is niet bij de selectie wanneer Brugge Molde treft in de achtste finales van de Conference League op donderdag. De Brugge-coach bevestigde op de persconferentie voor de wedstrijd in Molde dat Nusa opnieuw kampt met een kleine blessure en voorzichtig moet worden ingezet in de komende tijd', noteerde het Noorse NRK.

Ook Vetlesen niet aanwezig
Een andere Noor ontbreekt ook in het treffen met Molde FK en ook dat weet de Noorse Media inmiddels. 'Hugo Vetlesen is ook niet met de Brugge-selectie mee naar zijn thuisland', merkte het Noorse NRK op.

Zware partij met mogelijkheden
De Noorse media zien ondanks het zware affiche, wel mogelijkheden voor Molde. 'Zowel Molde-trainer Erling Moe als centrumspits Fredrik Gulbrandsen zijn gespannen voor de wedstrijd in de achtste finales van morgen. Ze zijn voorbereid op een zware wedstrijd, maar geloven dat MFK het op kan nemen tegen Brugge op eigen terrein', schreef het Noorse NRK.

De match begint op donderdagavond om 18:45 en wordt gespeeld in het Aker Stadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.