STVV na mogelijke verschuiving tegen Club Brugge: “Bij voorkeur niet verplaatsen”

STVV na mogelijke verschuiving tegen Club Brugge: “Bij voorkeur niet verplaatsen”

6 maart - 23:17

De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen tussen STVV en Club Brugge wordt mogelijk verplaatst. De Kanaries noemen de mogelijke wijziging niet ideaal. Op 17 maart gaat Club Brugge op bezoek bij STVV op Stayen, maar de wedstrijd vindt plaats om 13u30 of om 18u30.

De mogelijke verschuiving tussen STVV en Club Brugge komt op vraag van de rechtenhouder. Die wenst de matchen te verspreiden. “Voor STVV is dit niet ideaal. Op vlak van wedstrijdorganisatie zouden we één en ander moeten omgooien. En daarnaast vergt het een inspanning om iedereen tijdig en correct te informeren. Belangrijker nog: de flexibiliteit van onze supporters en vrijwilligers wordt op deze manier op de proef gesteld. Daarom hadden we ook aangegeven deze wedstrijd bij voorkeur niet te verplaatsen”, deelt STVV via de officiële kanalen.

Behalve dat STVV het niet ideaal vindt, hebben De Kanaries ook begrip voor de rechtenhouder. Het is ook een belangrijke bron van inkomsten voor alle voetbalclubs in de Jupiler Pro League. “Er zullen nog andere clubs in deze situatie verkeren en zich solidair tonen. Door iedereen zo snel mogelijk te informeren, hopen we alvast dat onze supporters hun agenda tijdig kunnen aanpassen. Zo kan Stayen als vanouds vollopen”, besluit STVV.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.