Verrassing in selectie Rode Duivels? 'Tedesco ging hem al bekijken'

Verrassing in selectie Rode Duivels? 'Tedesco ging hem al bekijken'

6 maart - 17:16
7

Het EK staat binnenkort op het programma en Domenico Tedesco zal enkele beslissingen moeten nemen over zijn selectie. Daarin kunnen er mogelijk ook enkele verrassingen zitten.

De algemene verwachting is dat Tedesco vooral zal vertrouwen op de spelers die hij komende zomer tijdens de EK-eindronde in Duitsland zal inzetten. Maar de komende oefeninterlands bieden ook een uitgelezen kans om bepaalde spelers uit te proberen. Nieuwe namen zijn dus zeker niet uitgesloten.

Een van de mogelijke kandidaten is Koni De Winter. De 21-jarige verdediger is een vaste waarde bij de nationale beloften en wordt dit seizoen door Juventus uitgeleend aan Genoa. Daar wist De Winter dit seizoen al indruk te maken op onder meer Tedesco.

Volgens Sacha Tavolieri is de bondscoach dit seizoen al minstens twee keer naar Italië is gereisd om De Winter live aan het werk te zien. De kans bestaat dat hij binnenkort in de A-selectie zit en een kans krijgt bij de Rode Duivels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.