'Topclubs in de rij voor Zirkzee, nu toont ook Tottenham interesse'

'Topclubs in de rij voor Zirkzee, nu toont ook Tottenham interesse'

6 maart - 15:35
1

De ex-spits van RSC Anderlecht Joshua Zirkzee is hot op de transfermarkt. Een lijkt haast vast te staan dat de 22-jarige Nederlander deze zomer door de grote poort vertrekt bij FC Bologna. Een resem Europese topclubs staan in de rij.

Nadat Zirkzee eerder al in verband werd gebracht met FC Barcelona, Arsenal FC, Chelsea FC, Manchester United, Inter Milaan, Juventus en AC Milan zou nu ook Tottenham Hotspur interesse tonen voor Zirkzee. Dat schrijft Ekrem Konur op X. Tottenham staat momenteel vijfde in de stand in de Premier League en kan wel nog een spits gebruiken voor volgend seizoen. De leemte die Harry Kane daar naliet is nog niet volledig opgevuld.

Zirkzee heeft nog een contract tot de zomer van 2026 in Bologna. Zijn marktwaarde bedraagt volgens transfermarkt dertig miljoen euro. Hij was dit seizoen over alle competities heen al goed voor elf doelpunten en zes assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.