Relatie Fredberg en Riemer bij Anderlecht: Perfecte voorbeeld

Relatie Fredberg en Riemer bij Anderlecht: "Perfecte voorbeeld"

6 maart - 11:33
7

RSC Anderlecht wist opnieuw te winnen. De 1-0 zege tegen Eupen was volwassen en getuigde van een winnaarsmentaliteit. Volgens de analisten van La Tribune zijn er steeds momenten waarop de club uitblinkt. 

Philippe Albert benadrukt de positieve aspecten van het spel van Anderlecht, met name het werk van Brian Riemer: "Dit jaar heeft hij een groep bij elkaar gebracht, met de bijdrage van Thorgan Hazard in het bijzonder, die een belangrijke speler is." Hij prijst ook de evolutie die spelers als Dreyer en Debast maakten. Volgens Albert toont net die evolutie aan dat Anderlecht op de goede weg is.

Edward Still wijst dan weer op het succesvolle partnerschap tussen Riemer en sportdirecteur Fredberg als een cruciaal element voor het succes van Anderlecht. "Het is het perfecte voorbeeld van een coach die tijd heeft en die een goede relatie heeft met de sportdirecteur." 

Hoewel de recente overwinningen van Anderlecht hoopvol zijn, waarschuwt Philippe Albert voor mogelijke tegenslagen tijdens de play-offs. "Wees voorzichtig, een seizoen zonder succes zou de fans niet tevreden stellen." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.