Linksbuiten Fernandez-Pardo begon in de basis bij KAA Gent

KAA Gent-linksbuiten Fernandez-Pardo: ''Ik ben altijd hard blijven werken''

4 maart om 15:25
Laatste update: 4 maart om 15:37

Matias Fernandez-Pardo kreeg zaterdagavond de kans in de basiself van KAA Gent. Voor de 19-jarige aanvaller was het de allereerste keer dat hij dit Jupiler Pro League-seizoen vanaf de aftrap speelde. Fernandez-Pardo verkende daarom opties en hield zich fit bij Jong KAA Gent.

Aan de inzet van Fernandez-Pardo lag het niet. ''Ik ben altijd hard blijven werken en speelde ook regelmatig met Jong KAA Gent'', vertelde Fernandez-Pardo aan Het Belang van Limburg.

De aanvaller staat graag op het veld. ''Dat is toch nog een ander soort voetbal dan bij de eerste ploeg. Ik wilde niet echt weg, maar hoop vooral matchen te spelen'', zie de linksbuiten. 

Fernandez-Pardo bleef de Buffalo's uiteindelijk trouw. ''Als je niet aan voetballen toekomt, moet je wel een oplossing zoeken. Er waren enkele opties, maar uiteindelijk bleef ik zonder morren in Gent'', aldus Fernandez-Pardo.

KAA Gent staat komende zondag tegenover koploper Union SG in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.