STVV-sterkhouder denkt aan volgende stap: Denk dat ik er klaar voor ben

STVV-sterkhouder denkt aan volgende stap: "Denk dat ik er klaar voor ben"

3 maart - 19:30

STVV zag dit seizoen flink wat spelers doorbreken en zal komende zomer weer moeten vrezen voor het vertrek van enkel pionnen. Eentje van die spelers is Jarne Steuckers, die al kon rekenen op flink wat interesse.

De technisch begaafde linkspoot maakt een uitstekend seizoen door op Stayen en kon deze winter al vertrekken bij STVV. "Colombus Crew toonde interesse, maar ik zat toen midden in het seizoen en dat was geen optie voor mij", vertelt hij aan TVL Sportcafé.

Colombus Crew was eigenlijk ook nooit echt een optie voor Steuckers. "Is de MLS iets voor mij? Nee, ik droom van een carrière in Europa. Ik wil het seizoen goed afsluiten en dan zien we wel. Als ik mag dromen, dan is het van Spanje. Ben ik klaar voor een volgende stap? Ik denk het wel", aldus de middenvelder.

Bij STVV moet men alvast vrezen voor het vertrek van meerdere pionnen. Naast Steuckers worden ook Bocat, Koita, Delorge en Smets gelinkt aan een vertrek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.