'Ook Man United meldt zich bij Antwerp, Keita heeft clubs voor het uitkiezen'

'Ook Man United meldt zich bij Antwerp, Keita heeft clubs voor het uitkiezen'

2 maart - 15:32 Laatste update: 15:45
3

Mandela Keita, de 21-jarige middenvelder van Royal Antwerp FC, heeft aan interesse geen gebrek. Ook Manchester United heeft Keita al meerdere malen gescout, meldt Het Nieuwsblad. Hiermee groeit de lijst met clubs die geïnteresseerd zijn in de handtekening van de jonge Rode Duivel.

Antwerp zag in de winterse mercato Arthur Vermeeren vertrekken naar Atlético Madrid, het lijkt niet lang te gaan duren voordat Keita ook vertrekt bij The Great Old. Norwich City, Leeds United, Blackburn Rovers en Nottingham Forest toonden allemaal al interesse. Daar is nu ook Manchester United bijgekomen.

Naast de Engelse interesse is er ook al Franse, Spaanse en Italiaanse interesse geweest voor Keita. Stade Rennes legde in de wintersemercato ongeveer 10 miljoen euro op tafel voor Keita, maar daar ging Antwerp niet mee akkoord.

Naast Stade Rennes loeren ook Villarreal, Bologna en Genoa naar Keita van Antwerp. Hoofdtrainer Mark van Bommel gaf eerder al aan dat het onwaarschijnlijk is dat Keita volgend seizoen opnieuw voor Antwerp speelt. De vraag blijft, welke club zich uiteindelijk hard gaat maken voor Keita. Antwerp wil minimaal 15 miljoen euro ontvangen voor Keita.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.