Vanaken na Union – Club Brugge: “We moeten nu nederig zijn, goed afsluiten”

Vanaken na Union – Club Brugge: “We moeten nu nederig zijn, goed afsluiten”

29 februari - 20:02 Laatste update: 20:52
17

Hans Vanaken, de aanvoerder van Club Brugge, zag Blauw-Zwart in de halve finale van de Croky Cup stranden op bezoek bij Union SG. Vanaken reageert teleurgesteld op de nederlaag en vertelt hoe van Club Brugge het seizoen wil afsluiten.

Vanaken wordt gevraagd of het nu crisis is bij Club Brugge. “Crisis? Ik neem dat woord niet graag in de mond, maar je kan niet zeggen dat het er nu goed uitziet. Het zag er lang naar uit dat we niet zo’n dip zouden krijgen. Maar we verliezen nu drie keer op een paar weken”, citeert Het Nieuwsblad Vanaken.

Vanaken vertelt wat er nu door Club Brugge gedaan moet worden voor de rest van het seizoen. “Je moet dan de clichés bovenhalen: we moeten hard blijven werken. We moeten verder en zondag staat er tegen Racing Genk weer een lastige wedstrijd op het programma”, geeft Vanaken aan.

Vanaken sluit af door te vertellen over de nodige mentaliteit van Club Brugge. “We moeten nu nederig zijn en match per match bekijken hoe we uit die dip geraken. Dat is het belangrijkste. We willen het seizoen zo goed mogelijk afsluiten”, besluit Vanaken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.