'Mogelijke dubbeldeal Juventus kan de weg vrijmaken voor transfer Koopmeiners'

'Mogelijke dubbeldeal Juventus kan de weg vrijmaken voor transfer Koopmeiners'

28 februari - 18:43

Juventus is op de achtergrond bezig om een transfer van Teun Koopmeiners, de ploegmaat van Charles De Ketelaere, mogelijk te maken. De Oude Dame is bezig met het creëren van financiële ruimte om de Nederlander binnen te kunnen halen, weet Tuttosport.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Juventus gecharmeerd is van Koopmeiners. De Italiaanse grootmacht hoopt de Oranje-international deze zomer over te nemen van Atalanta Bergamo, dat nu nog zo'n 65 tot 70 miljoen euro zou vragen. Dat was Juve tot dusver te gortig, maar de nummer twee van de Serie A is wel bezig met het creëren van financiële ruimte voor Koopmeiners.

Juve kan op korte termijn namelijk miljoenen gaan verdienen aan Kaio Jorge en Arthur. Het tweetal staat in de belangstelling van Benfica. Jorge wordt momenteel verhuurd aan Frosinone. Arthur is op huurbasis bij Fiorentina weer opgebloeid. Juventus hoopt in totaal 35 miljoen euro te kunnen verdienen aan het tweetal.

De Oude Dame wil dat geld dus investeren in Koopmeiners, die hoog op het wensenlijstje staat van technisch directeur Cristiano Giuntoli. De entourage van de middenvelder sprak al met Juventus, maar vanuit onder meer de Premier League is er ook belangstelling voor Koopmeiners.