Ook Standard laat nu weten dat het beter gaat met Vanheusden: 'Verlaat ziekenhuis'

Ook Standard laat nu weten dat het beter gaat met Vanheusden: 'Verlaat ziekenhuis'

27 februari - 17:21
1

Standard leed zaterdagavond een nederlaag tijdens hun bezoek aan leider Union Saint-Gilloise, met een eindstand van 2-1. Zinho Vanheusden, de kapitein van de Rouches, moest het veld al voor de rust verlaten na een harde val. Eerder werd Vanheusden onderzocht door een specialist in rugletsel.

Na de harde val werd Vanheusden naar het Erasmusziekenhuis in Brussel gebracht, waar hij de nacht van zondag op maandag heeft doorgebracht. De scans hebben geen breuken aan het licht gebracht, maar onthulden wel dat de centrale verdediger kampt met een hernia, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de impact van de val. Om de pijn te verlichten, kreeg Vanheusden morfine toegediend.

Ondertussen heeft Standard in een officiële berichtgeving laten weten dat Vanheusden het ziekenhuis heeft verlaten. 'Het gaat beter met onze kapitein die maandagavond het Erasmusziekenhuis heeft verlaten', lezen we op de website van Standard. 'Medisch onderzoek bracht een lumbale kneuzing aan het licht. Vanaf woensdag zullen er verdere onderzoeken plaatsvinden bij specialisten om andere problemen uit te sluiten en de conclusies van het ziekenhuis te bevestigen. Er is nog niet bekend hoe lang onze centrale verdediger out zal zijn. We wensen Zinho een spoedig herstel toe!'

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.