Blessin voor Union-Club Brugge: “Met Thiago, zal het andere wedstrijd zijn

Blessin voor Union-Club Brugge: “Met Thiago, zal het andere wedstrijd zijn"

27 februari - 17:16
6

Alexander Blessin spreekt de pers toe voor de return van de halve finale in de beker. Union Saint-Gilloise ontvangt op woensdag Club Brugge. Union moet een 2-1 achterstand zien in te halen, Club Brugge is alvast gewaarschuwd. 

Blessin erkent dat Club Brugge de laatste wedstrijden wat moeizamer presteerde en benadrukt dat ze in eigen huis altijd sterker zijn. "In eigen huis kan Club Brugge altijd iets meer, zeker als het gaat over agressiviteit. Dat hebben we ook gevoeld in de heenwedstrijd”, denkt Blessin terug aan de 2-1 nederlaag van Union.

Hoewel Blessin respect heeft voor de kwaliteiten van Club Brugge, ziet hij ook mogelijkheden voor Union. Hij wijst alvast op het belang van een duidelijk tactisch plan. De wedstrijd tegen Anderlecht werd onder de loep genomen door Blessin en de Duitser merkte dat de afwezigheid van Thiago voelbaar was bij Blauw-Zwart. “Ze misten Thiago, dat zag je duidelijk”, aldus Blessin, geciteerd door Het Nieuwsblad

“Zonder dat ik daarmee onrespectvol wil zijn over andere spelers, lange ballen zijn toch moeilijker aan te nemen voor Jutgla. Met Thiago woensdag zal het een andere wedstrijd zijn. We weten hoe we hem moeten aanpakken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.