Blessin voor Union – Club Brugge: “Top, top, topteam, ze zullen alles geven”

Blessin voor Union – Club Brugge: “Top, top, topteam, ze zullen alles geven”

27 februari - 15:03 Laatste update: 16:33
7

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op de returnmatch van de halve finale van de Croky Cup tegen Club Brugge. In de heenmatch ging Union met 2-1 onderuit op bezoek bij Club Brugge. Blessin is op zijn hoede voor Blauw-Zwart, dat woensdagavond op bezoek komt.

Blessin verwacht dat Club Brugge zeer gemotiveerd voor de dag zal komen tegen Union. “Voor Club is de beker misschien wel de enige kans op een trofee. Ze gaan alles op alles zetten. En het blijft een ‘top top top’ team”, citeert Het Laatste Nieuws Blessin.

De laatste keer dat Union in de finale stond van de beker was in 1914. De koploper van de Jupiler Pro League barst van het vertrouwen. “Vele zaken spreken in ons voordeel, maar dat wil niets zeggen. Op emoties win je geen match”, geeft Blessin aan.

Blessin denkt dat Club Brugge alles op alles gaat zetten om door te stoten naar de finale. “Bovendien: als je het realistisch bekijkt, is het voor Club misschien wel de enige kans om dit jaar een trofee te winnen. Ze zullen dan ook alles geven”, besluit Blessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.