De scheidsrechters die terugwedstrijden Union-Club en Antwerp-KVO zullen fluiten

De scheidsrechters die terugwedstrijden Union-Club en Antwerp-KVO zullen fluiten

27 februari - 10:40 Laatste update: 10:45

De Belgische voetbalbond heeft dinsdag bekendgemaakt welke scheidsrechters de terugwedstrijden in de halve finales van de Beker van België in goede banen moeten leiden.

Op woensdag 28 maart staat de terugwedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge op het programma. De heenwedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Blauw-Zwart. Scheidsrechter Lothar D'hondt moet de wedstrijd in goede banen leiden en krijgt daarbij ondersteuning van Romain Devillers, Nico Claes en Nathan Verboomen als vierde ref. VAR van dienst is Jonathan Lardot. 

Donderdag 29 maart ontvangt de winnaar van vorig seizoen, Royal Antwerp FC, een enthousiast KV Oostende op de Bosuil. De kustploeg wist in de heenronde een 1-1 gelijkspel uit de brand te slepen en dus moet alles nog gespeeld worden. Scheidsrechter van dienst is Erik Lambrechts. Hij zal de hulp krijgen van assistenten Jo De Weirdt, Kevin Monteny en Bert Put. Nicolas Laforge fungeert als VAR. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.