Van Der Bruggen (Cercle Brugge): “Heel belangrijk om Champions’ Play-Offs strijd”

Van Der Bruggen (Cercle Brugge): “Heel belangrijk om Champions’ Play-Offs strijd”

26 februari - 20:46 Laatste update: 27 februari - 13:36
3

Hannes Van Der Bruggen, de verdedigende middenvelder van Cercle Brugge, blikt terug op de 0-2 overwinning op bezoek bij KAS Eupen. Van Der Bruggen zag Cercle Brugge belangrijke punten pakken voor de Champions’ Play-Offs en is lovend over topschutter Kevin Denkey. De spits maakte beide treffers voor Cercle Brugge.

Van Der Bruggen blikt terug op de match tussen Eupen en Cercle Brugge. “We starten prima, maar nadien werden we iets te slordig. In de tweede helft kozen we voluit voor verticaliteit en dan tonen we dat we weer gevaarlijk kunnen zijn”, citeert Sporza Van Der Bruggen.

Van Der Bruggen benadrukt het belang van de zege van Cercle Brugge bij Eupen. “Twee doelpunten en een clean sheet waren heel belangrijk in de strijd om PO 1”, deelt de verdedigende middenvelder.

Uiteindelijk had Van Der Bruggen nog lof over voor Denkey bij Cercle Brugge. “Denkey is zo belangrijk voor ons. Het lijk alsof je hem niet ziet en toch is hij daar. Voor doel zo efficiënt, moeilijk voor elke verdediger om tegen te spelen”, besluit Van Der Bruggen.