T1 Alexandersson na Mechelen – Kortrijk: “Dan geen zorgen, maar de klok tikt”

T1 Alexandersson na Mechelen – Kortrijk: “Dan geen zorgen, maar de klok tikt”

25 februari - 15:48
1

Freyr Alexandersson, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, zag De Kerels op bezoek bij KV Mechelen met 3-0 verliezen. Alexandersson noemt de score niet in verhouding met het wedstrijdbeeld, volgens de hoofdtrainer moet Kortrijk meer vertrouwen krijgen.

Alexandersson vindt dat Kortrijk de meeste matchen degelijk speelt, ondanks de drie verliespartijen op rij. “We komen meer in de aanval dan de tegenstander, maar op het zelfde moment had ik nooit het gevoel dat we echt gevaarlijk waren. We misten veel kwaliteit in de laatste pass of actie, al was het volgens mij nooit een 3-0-wedstrijd”, citeert Sporza Alexandersson.

Alexandersson geeft aan dat Kortrijk het vertrouwen probeert te verbeteren. “Dat proberen we op te krikken, we hebben geen tijd om zelfmedelijden te hebben. We hebben een verplichting ten opzichte van onszelf en onze club. Als we een beetje beter presteren dan vandaag maak ik me geen zorgen, maar de klok tikt”, aldus Alexandersson.

Alexandersson zag Tom Vandenberghe een eigendoelpunt maken tegen Mechelen. “Ik zei Vandenberghe dat hij zijn hoofd moest hoog houden en moest blijven gaan. Ik vind het erg voor hem”, besluit Alexandersson.