De Ketelaere krijgt grote lof van ex-coach AC Milan: Geweldig om te zien

De Ketelaere krijgt grote lof van ex-coach AC Milan: "Geweldig om te zien"

24 februari - 16:15
1

Charles De Ketelaere leek een teleurstelling bij AC Milan, maar bij Atalanta heeft hij een nieuwe impuls gevonden. Bij de Italiaanse club is hij wekelijks een uitblinker. Dat kan hij zondag ook worden tegen zijn moederclub AC Milan.

Met 10 doelpunten en 7 assists in 28 wedstrijden heeft hij zijn waarde bewezen. Milan-coach Stefano Pioli kan niet anders dan lof uiten voor de Belgische speler. "Het is geweldig om te zien hoe goed hij het doet", zegt Pioli op zijn persconferentie.

"Ik herinner me de sceptische reacties toen ik zei dat Charles echt kwaliteit heeft en dat de beslissing van Maldini en Massara om hem te transfereren gerechtvaardigd was. Het is bekend dat veel spelers het moeilijk hebben in hun eerste periode in Italië, maar dankzij het uitstekende werk van Gasperini bij Atalanta krijgt De Ketelaere meer ruimte om zijn offensieve kwaliteiten te tonen", klinkt het.

De Ketelaere krijgt zondag alvast een nieuwe kans om te tonen hoe veel hij is gegroeid bij Atalanta. Om 20u45 staat hij met Atalanta tegen Milan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.