Leko over Union-Standard: “Geen derde divisie en we zijn geen Barcelona”

Leko over Union-Standard: “Geen derde divisie en we zijn geen Barcelona”

24 februari - 11:04
2

Ivan Leko, coach van Standard, is vol vertrouwen voor het aankomende duel tegen Union Saint-Gilloise. De Rouches nemen het op tegen de leider uit de Pro League en ondanks een stevige ziekenboeg bij Standard is Leko optimistisch.

Leko kan dit weekend rekenen op de terugkeer van een aantal belangrijke spelers. Dat vertelt hij op de persconferentie. "We hebben belangrijke spelers terug zoals Vanheusden en Ngoy, wat cruciaal zal zijn voor ons," aldus Leko, geciteerd door RTBF

Over de teleurstelling van het vorige weekend tegen Westerlo was Leko eerlijk: "In Westerlo hadden we een goede eerste helft, maar stopten we met spelen. Je moet kritisch zijn en eerlijk over wat er is gebeurd."

Hoewel Leko veel lof heeft voor Union en hun recente successen, gelooft hij nog steeds in de kansen van Standard. Hij erkent de sterke punten van de tegenstander, maar benadrukt dat in voetbal alles mogelijk is. "Waarom zou Standard Union niet kunnen verslaan? We zijn geen club uit de derde divisie en dit is niet Barça," verklaarde Leko vastberaden. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.