Antwerp-spits Janssen: ''Dat men Antwerp afschrijft voor de titel is niet erg''

Antwerp-spits Janssen: ''Dat men Antwerp afschrijft voor de titel is niet erg''

24 februari - 10:55
2

Royal Antwerp FC staat momenteel op de 4e plek in de Jupiler Pro League. De huidige kampioen wordt niet altijd gezien als kandidaat voor een herovering tijdens dit seizoen. Daar ligt spits Vincent Janssen helemaal niet wakker van.

Volgens Janssen heeft Antwerp inmiddels een underdogpositie. ''Nou, we zijn niet de favoriet meer, dat is één ding dat zeker is'', constateerde Janssen volgens Het Nieuwsblad.

Daar maalt Janssen echter niet om. ''Maar ik vind niet zo erg dat ze ons afschrijven, hoor. Wij willen nu gewoon bij de eerste zes eindigen'', zei Janssen.

Uiteindelijk gaat het grotendeels om de resultaten tijdens de Play-Offs. ''En dan moeten we over vier weekjes, na de halvering van de punten, maar eens goed kijken hoe we ervoor staan'', aldus de spits.

Antwerp treft zondag een andere kandidaat voor de Play-Offs, namelijk KAA Gent. Daar zal Vincent Janssen met The Great Old voor de drie punten proberen te gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.