De Jong ontvangt steun van ploeggenoot Koundé na uitspraken

Koundé steunt De Jong na 'leugens' Spaanse pers: ''Ik ben het met hem eens''

23 februari om 17:55

Frenkie de Jong heeft steun gekregen van FC Barcelona-ploeggenoot Jules Koundé. De 26-jarige Nederlander is  klaar met de 'leugens' in de Spaanse pers en Koundé kan zich vinden in de woorden van De Jong.

In aanloop naar het Champions League-duel met Napoli kreeg De Jong op de persconferentie voornamelijk vragen over zijn toekomst bij FC Barcelona. "De laatste tijd ben ik een beetje boos over wat de pers schrijft", was de Oranje-international duidelijk tegenover de aanwezige pers. "Er komen dingen naar buiten die niet waar zijn. Ik begrijp niet waarom jullie dingen zeggen die leugens zijn. Het is een beetje gênant."

Na de wedstrijd tegen Napoli (1-1 gelijkspel) werd Koundé door El Chiringuito TV geconfronteerd met de woorden van de spelmaker. "Ik ben het ermee eens dat de pers leugens vertelt", voegt de verdediger zich bij de woorden van zijn ploeggenoot. "In die zin heeft hij gelijk. Hij moest het uiten en hij heeft gelijk. Er komen vaak dingen naar buiten die niet waar zijn."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.