Gravenberch mag hopen op minuten bij Liverpool: Kans om mij te tonen

Gravenberch mag hopen op minuten bij Liverpool: "Kans om mij te tonen"

22 februari - 22:22

Ryan Gravenberch krijgt vermoedelijk de kans bij Liverpool, nu trainer Jürgen Klopp veel spelers moet missen wegens blessures. Op de website van de club vertelt de ùiddenvelder zowel over de situatie van de club als over zijn eigen situatie op Anfield.

Qua blessures zit het Liverpool de laatste weken niet mee, maar Gravenberch denkt dat zijn team ondanks dat kan blijven presteren. "Ik denk dat we altijd dicht bij elkaar blijven als team, dat is denk ik het belangrijkst. We geven alles. We hebben dit seizoen al veel tegenslagen gehad en volgens mij zijn we overal doorheen gekomen, dus hopelijk lukt dat ons ook in deze situatie."

Het voordeel van de blessuregolf bij Liverpool is dat het de kans op speelminuten voor de Nederlander vergroot. "Ik voel me goed en als ik eerlijk ben kijk ik erg uit naar de wedstrijd van woensdag (tegen Luton Town, red.), zeker na het duel van zaterdag. Helaas is Curtis Jones geblesseerd geraakt en hopelijk keert hij zo snel mogelijk terug, maar voor nu is het de kans voor mij om mijn kwaliteiten te tonen."

Met de vele wedstrijden in Engeland heeft Gravenberch geen moeite, zo stelt hij. "Als ik eerlijk ben speel ik liever wedstrijden dan dat ik train, dus ik ben erg blij dat we elke drie of vier dagen een wedstrijd hebben. Natuurlijk is het zwaar, maar als voetballer speel je graag wedstrijden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.