Vanhaezebrouck voor KAA Gent – Antwerp: “Zolang het mathematisch kan”

Vanhaezebrouck voor KAA Gent – Antwerp: “Zolang het mathematisch kan”

22 februari - 17:28
1

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, werd woensdag met De Buffalo’s uit de Conference League geknikkerd door Maccabi Haifa. Aankomende zondag komt Royal Antwerp FC op bezoek, Vanhaezebrouck blikt alvast vooruit op die ontmoeting.

Vanhaezebrouck wil met Gent in de top 6 eindigen van de Jupiler Pro League om deel te nemen aan de Champions’ Play-Offs. “Zolang het mathematisch nog kan, gaan we ervoor. We willen zeker niet verliezen, maar zelfs een gelijkspel...”, citeert Het Laatste Nieuws Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck hoopt op een zege van Gent tegen Antwerp. “Idealiter winnen we, dan springen we weer over Antwerp. Dan heb je al een buffer met drie ploegen achter u. En dan is het afwachten wat Club Brugge gaat doen tegen RSC Anderlecht. Anders kom je zo maar naast Club Brugge weer. Bij een zege kan de wereld er weer heel anders uitzien”, besluit Vanhaezebrouck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.