Union-keeper Moris: ''Na de sfeer bij Rangers moest ik een Dafalgan nemen''

Union-keeper Moris: ''Na de sfeer bij Rangers moest ik een Dafalgan nemen''

22 februari - 09:50 Laatste update: 09:50
14

Anthony Moris staat donderdagavond met Union SG tegenover Eintracht Frankfurt. Frankfurt staat bekend om de fanatieke aanhang, die in eigen huis natuurlijk aanwezig zal zijn. Moris kan zich de wedstrijd tegen Rangers FC nog herinneren en mag zich schrap zetten.

Moris had na de wedstrijd tegen Rangers FC paracetamol nodig. ''Na de wedstrijd moest ik zelfs een Dafalgan omdat ik zo'n hoofdpijn had'', vertelde de keeper aan RTBF.

De ervaring in Schotland kan gunstig zijn voor Union SG. ''Maar het is goed omdat meerdere van ons deze wedstrijd hebben meegemaakt en we dit soort enthousiasme opnieuw gaan beleven. We zullen dit moment moeten beheren, maar we hebben veel van deze wedstrijd geleerd in Schotland'', zei Moris.

Natuurlijk heeft Moris met zijn team ook in België voor hete vuren gestaan.''Met de wedstrijden ook bij Club Brugge, Royal Antwerp FC en zelfs bij Standard hebben we wat dat betreft een bepaalde ervaring opgedaan. Maar als voetballer heb je voor dit soort wedstrijden al van kleins af aan hard gewerkt'', aldus Moris.

Moris heeft in zijn carrière maar liefst 158 wedstrijden voor Union SG gespeeld. Daarin wist hij 52 keer de nul te houden.