Tissoudali spreekt duidelijke taal na uitschakeling: “We missen kwaliteit”

Tissoudali spreekt duidelijke taal na uitschakeling: “We missen kwaliteit”

21 februari - 21:12
7

KAA Gent is uitgeschakeld in Europa. Het 1-1 gelijkspel in de terugmatch van de Conference League was niet genoeg na de 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Tissoudali scoorde, en sprak na afloop duidelijke taal tegenover Het Nieuwsblad. “We winnen niet, dat is het grote probleem. Er zijn honderden redenen waarom. Maar we moeten positief blijven en ons nu focussen op de volgende match. Ik ben teleurgesteld, we moeten meer brengen als team. We hebben kansen genoeg, dat is niet het probleem. Maar scoren lukt vaak niet. In de laatste fase missen we kwaliteit.”

In de tweede helft drukte KAA Gent de uitploeg weg. “Waarom we in de tweede helft beter uit te kleedkamer kwamen? We namen meer risico en durfden meer. Dat was in de eerste helft wel anders, toen waren we te bang. Of dit in de hoofden gaat kruipen? We hebben genoeg ervaring om met deze teleurstelling om te gaan om de volgende wedstrijd weer een goed resultaat neer te zetten.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.