Blessin voor Frankfurt – Union SG: “We hebben laten zien dat we kunnen winnen”

Blessin voor Frankfurt – Union SG: “We hebben laten zien dat we kunnen winnen”

21 februari - 21:26
2

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op de match met Eintracht Frankfurt van aankomende donderdagavond. De ploegen nemen het in Frankfurt tegen elkaar op in de tussenronde van de Conference League. De eerdere match in het Lotto Park eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Blessin zegt het volgende over de match tussen Eintracht Frankfurt en Union. “We moeten onze emoties onder controle houden binnen de atmosfeer morgen. Dan moeten we klaar zijn om onze kansen te pakken”, deelt Blessin via de officiële kanalen van Union.

Blessin geeft aan dat de match tussen Eintracht Frankfurt en Union hoe dan ook waardevol is. “We zien dit allemaal als een ervaring die ons kan helpen in de toekomst. We moeten ervan genieten, maar we moeten zo competitief mogelijk zijn”, aldus Blessin.

Blessin sluit af door te delen waar Union extra scherp op moet zijn tegen Eintracht Frankfurt. “We hebben vorige week gezien dat Frankfurt dodelijk kan zijn als we er niet 100% bij zijn. In de tweede helft hebben we laten zien dat we kunnen winnen”, besluit Blessin.