'Napoli en Barcelona springen in de dans voor voormalig Anderlecht-spits Zirkzee'

'Napoli en Barcelona springen in de dans voor voormalig Anderlecht-spits Zirkzee'

21 februari - 10:32
7

Woensdagavond neemt SSC Napoli het op tegen FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Voorafgaand het duel raakte bekend dat beide topteams in de dans zouden gesprongen zijn voor voormalig RSC Anderlecht-spits Joshua Zirkzee.

Zirkzee is aan een uitstekend seizoen bezig bij Bologna FC in de Serie A. De 22-jarige spits zit aan tien doelpunten en zes assists in de competitie en de beker. Dat is ook menig topclubs uiteraard niet ontgaan.

Volgens Ekrem Konur zouden zowel Barcelona als Napoli in de dans gesprongen zijn om Zirkzee komende zomer aan te trekken. Bij Napoli zouden ze zijn transfer topprioriteit willen maken indien Victor Osimhen zou vertrekken.

Naast de Champions League-tegenstanders zijn er nog kapers op de kust. Zowel Arsenal, Chelsea, Manchester United, AC Milan, Inter en Juventus werden eerder gelinkt aan de voormalig Anderlecht-spits. Een toptransfer lijkt bijna onvermijdbaar voor Zirkzee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.