Roef (KAA Gent) wil afwezige fans trakteren: ''Op normaal niveau gaan we door''

Roef (KAA Gent) wil afwezige fans trakteren: ''Op normaal niveau gaan we door''

20 februari - 17:30
1

KAA Gent mag dan wel zonder fans het veld betreden tegen Maccabi Haifa, dat is voor Davy Roef geen excuus om niet het uiterste te geven. De keeper van Gent wil er alles aan doen om er een succes van te maken.

Op bezoek bij de Israëlische club ging het mis voor de Buffalo's. ''Vorige week was het inderdaad dan wel niet de A-kern die aan de aftrap verscheen, maar het was toch een stevige opponent die ook aardig voetbalde'', vertelde Roef aan Het Nieuwsblad.

Toch ziet Roef zeker kansen om nog door te gaan in de Conference League. ''Vooral na rust vond ik dat we daar toch iets moois tegenover konden stellen. Als we op ons normale niveau presteren, moet het dan ook mogelijk zijn om door te stoten'', aldus Roef.

KAA Gent zal woensdagavond om 18:00 uur een 1-0 achterstand moeten rechtbuigen om nog door te dringen tot de volgende ronde van de Conference League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.