KAA Gent-pion blijft hopen op de Rode Duivels: Nog steeds een droom

KAA Gent-pion blijft hopen op de Rode Duivels: "Nog steeds een droom"

26 februari - 22:44
5

De Rode Duivels kijken uit naar het aankomende EK in Duitsland en het blijft een vraag welke spelers geselecteerd worden voor het toernooi. Zal bondscoach Domenico Tedesco voor verrassingen zorgen in zijn selectie?

De Sart zelf is momenteel niet bezig met een mogelijke selectie voor de Rode Duivels. "Ik denk er niet echt over na", verklaart bij RTBF. "Als het gebeurt, gebeurt het, maar ik ben me bewust van de concurrentie van andere spelers, hun leeftijd en de clubs waar ze voor spelen."

Toch blijft hij stiekem dromen van een plek in het nationale team. "Het is nog steeds een droom, gezien mijn familieachtergrond en mijn ervaring met de nationale jeugdteams. Ik zou graag voor de Duivels spelen, maar het is geen obsessie", klinkt het nog.

Voorafgaand aan het EK spelen de Duivels enkele oefenwedstrijden. In maart nemen ze het op tegen Ierland en Engeland, gevolgd door een confrontatie met Montenegro in juni. Diezelfde maand staat er ook een thuiswedstrijd tegen Luxemburg op het programma als laatste voorbereiding.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.