'Sor onzeker bij Genk tegen RWDM, vervanger moet van Jong Genk komen'

'Sor onzeker bij Genk tegen RWDM, vervanger moet van Jong Genk komen'

16 februari - 17:28
2

Na de nakende transfer van Joseph Paintsil naar LA Galaxy, moet Wouter Vrancken nog meer puzzelen bij KRC Genk. Yira Sor is nog steeds twijfelachtig voor de wedstrijd tegen RWDM. Zo staat te lezen in Het Belang van Limburg.

Yira Sor had donderdag de groepstraining hervat, maar ondervond vrijdag opnieuw lichte hinder van zijn spierblessure. Zijn aantreden komt daardoor in gedrang. Zo wordt spoeling voorin wel heel dun, met ook nog de blessure van Alieu Fadera.

Voor vervangers kijkt Vrancken naar Jong Genk. Noah Adedeji-Sternberg wordt zo vrijdagavond gespaard bij Jong Genk. Kos Karetsas, het zestienjarig toptalent, zit eveneens in de kern tegen RWDM. Verwacht wordt dat die laatste wel in actie komt met Jong Genk op het veld van Lierse.

Adedeji-Sternberg kwam dit seizoen negentien keer uit voor Jong Genk, daarin was hij goed voor vier doelpunten en twee assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.