Yaremchuk voelt zich beter bij Valencia dan bij Club Brugge

Yaremchuk bloeit open bij Valencia: "In België sprak niemand tegen me"

24 februari om 15:22

Club Brugge nam afgelopen zomer afscheid van Roman Yaremchuk en leende de Oekraïner uit aan Valencia. Ook daar had de spits het aanvankelijk moeilijk om door te breken, al krijgt hij nu toch steeds meer speelminuten.

"Hij heeft zijn lach teruggevonden", zegt zijn makelaar bij Relevo. "En dat is allemaal dankzij zijn ploegmaats en coach Ruben Baraja." Allemaal dingen die hij blijkbaar niet had bij Club Brugge. 'In België sprak niemand tegen me en was iedereen kouder. Hier behandelt iedereen mij goed', zou hij hebben toevertrouwd aan zijn makelaar.

Als het van de spits zelf afhangt, keert hij dus niet terug naar Club Brugge en blijft hij gewoon bij Valencia. Al zal de club dan een akkoord moeten vinden met Blauw-Zwart. "Het is natuurlijk waar dat Club 17 miljoen euro voor hem betaald heeft. Ik begrijp wel dat ze minstens een deel van die investering zullen willen recupereren", geeft hij nog aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.