Steuckers voor Anderlecht – STVV: “Daar hoef je niemand extra voor te motiveren”

Steuckers voor Anderlecht – STVV: “Daar hoef je niemand extra voor te motiveren”

15 februari - 18:39 Laatste update: 19:28
1

Jarne Steuckers, de 22-jarige rechtsbuiten van STVV, blikt vooruit op de aankomende Jupiler Pro League-match tegen RSC Anderlecht. De Kanaries gaan op bezoek in het Lotto Park en Steuckers heeft goede hoop op een resultaat tegen paars-wit.

Steuckers vertelt dat STVV er klaar voor is om tegen Anderlecht te strijden. “Er hangt een rustige, blije sfeer in de roep. Doordat we nu een klein kloofje geslagen hebben met de achtervolgers is de stress er een beetje af. Iedereen heeft zin in deze match. Anderlecht is goed bezig, maar voor een duel tegen een van de beste clubs in België, hoef je niemand extra te motiveren. We gaan er opnieuw voor vechten”, citeert Het Laatste Nieuws Steuckers.

Steuckers wordt vervolgens gevraagd of STVV mag dromen van de Champions’ Play-Offs. “Alles is mogelijk, maar we moeten realistisch blijven. Er hangt een gezonde mindset in Sint-Truiden. We blijven het week per week bekijken. Er zijn nog vijf matchen te spelen. Als we het duel in Anderlecht goed doorkomen, kan alles nog gebeuren”, besluit Steuckers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.