Tuchel geïrriteerd : 'Lazio heeft niet gewonnen, Bayern heeft verloren'

Tuchel geïrriteerd : 'Lazio heeft niet gewonnen, Bayern heeft verloren'

15 februari - 09:40
9

Thomas Tuchel maakte een geïrriteerde indruk na de nederlaag (0-1) op bezoek bij SS Lazio, zo oordelen Duitse media. De trainer van Bayern München stond al onder druk na de nederlaag op Bayer Leverkusen, maar die neemt nu alleen maar toe.

Op de vraag van BILD of Tuchel zich nog de juiste trainer voelt voor dit Bayern, reageert de Duitser kortaf. "Ik praat liever alleen over de wedstrijd", klonk het na het duel met Lazio in de achtste finale van de Champions League. Ook op een vraag over het teleurstellende optreden van zijn ploeg reageerde Tuchel geprikkeld. "We zijn gefrustreerd en boos over de nederlaag. Ik denk dat we de wedstrijd hebben verloren, ik weet niet zeker of Lazio heeft gewonnen."

Tuchel geeft ondanks de toenemende druk aan zich geen zorgen te maken over zijn baan. "Nee, ik ben niet bezorgd over mijn toekomst of een eventueel ontslag. We hebben deze wedstrijd uit handen gegeven. Er waren te veel individuele fouten", vertelt hij. Upamecano maakte in de tweede helft een overtreding en kreeg daarvoor een rode kaart. Ciro Immobile maakte vanaf elf meter de enige treffer. Op 5 maart speelt Bayern in eigen huis de returnwedstrijd.