KAA Gent in de hoek waar de klappen vallen: Dat zou een drama zijn

KAA Gent in de hoek waar de klappen vallen: "Dat zou een drama zijn"

13 februari - 08:08
11

KAA Gent zit in de hoek waar de klappen vallen. Ook coach Hein Vanhaezebrouck zit met de handen in het haar. Wim De Coninck liet zich tegenover Het Nieuwsblad uit over de situatie.

KAA Gent zag verschillende sterkhouders tijdens de wintermercato vertrekken. “Toen KAA Gent uitstekend voetbalde en op de tweede plek stond, verwezen ze bij de Buffalo's al naar de cruciale wintermaanden. Natuurlijk moet je een club financieel gezond houden, maar deze wintermercato heeft een immense impact op het verdere verloop van dit seizoen.”

Vanhaezebrouck trekt aan de alarmbel. “Het lijkt ook wel alsof Vanhaezebrouck het heeft opgegeven: 'We zaten samen met de technische staf en we weten niet wat we moeten doen', hoorde ik hem zeggen. Misschien moet je de Conference League laten schieten en focussen op de top zes. Nog eens Play-Off 2 zou een drama zijn voor de commerciële en financiële toekomst van KAA Gent.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.