Zetterberg: Zal nog even duren voor ik terug in het Lotto Park kom

Zetterberg: "Zal nog even duren voor ik terug in het Lotto Park kom"

12 februari - 18:32 Laatste update: 19:35
22

Pär Zetterberg mocht afgelopen zondag de aftrap geven bij de wedstrijd tussen Sporting Charleroi en RSC Anderlecht. De ex-speler en icoon van beide clubs kreeg een staande ovatie van alle aanwezige supporters. Hij kwam voor het eerst in dertig jaar terug in het stadion van Charleroi, maar naar eigen zeggen zal het nog even duren voor men hem in het Lotto Park kan verwachten.

Zetterberg werd in maart 2020 om financiële redenen ontslagen door de nieuwe directie van RSC Anderlecht. Sinds zijn ontslag heeft de Zweed geen voet meer in Anderlecht gezet. Al blijft hij wel zijn ex-club, waarmee hij maar liefst zes titels pakte, volgen en steunen. "Ik geef toe dat het nog wel even zal duren voordat ik terugkom in het Astridpark", aldus Zetterberg bij SudInfo.

Anderlecht heeft hem nochtans wel meermaals uitgenodigd, maar Zetterberg wees die elke keer af. "Het litteken is nog wat te vers", zegt de Zweed. "No hard feelings, maar ik ben liever eerlijk tegen iedereen dan te doen alsof. Het weerhoudt mij er niet van om alle wedstrijden van Anderlecht te blijven volgen."

Zetterberg is naar eigen zeggen blij met de betere resultaten van Anderlecht. "Ik ben verheugd om ze weer te zien opklimmen naar hun huidige tweede plek", aldus Zetterberg. "De resultaten zijn er, nu nog de volgende stap zetten. Ze hebben echter al een lange weg afgelegd en we moeten de club daarvoor felicteren", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.