Muslic vol vertrouwen: “Niemand krijgt Cercle Brugge nog uit de top 6”

Muslic vol vertrouwen: “Niemand krijgt Cercle Brugge nog uit de top 6”

12 februari - 10:25
15

Cercle Brugge pakte een belangrijke zege op het veld van KAA Gent. Groen-Zwart gaat vol voor de top 6. Coach Miron Muslic sprak met Sporza over de situatie.

Een tienkoppig Cercle Brugge won met 1-2. "Het was een ongelofelijke prestatie, als je uit deze wedstrijd kan komen met 3 punten moet ik alle krediet geven aan mijn spelers. Je hebt mentaliteit nodig om dit vol te houden, er waren ook momenten waarop het anders had kunnen lopen. Dat is normaal als je met een speler minder bent, zeker wanneer je ons soort voetbal speelt.”

Volgens Muslic is Cercle Brugge niet meer weg te denken uit de top 6. Groen-Zwart blaakt van het vertrouwen. “Ik zei vooraf dat we ons spel moesten spelen en dan voorin moesten rekenen op Denkey, en zo is het ook gelopen. Ons doel blijft hetzelfde, we zijn het jongste team in België en niemand krijgt ons nog uit de top 6. We gaan ervoor vechten."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.