Trefzekere Dolberg spreekt over zege en Vazquez: “Frustrerend, verdiende het”

Trefzekere Dolberg spreekt over zege en Vazquez: “Frustrerend, verdiende het”

12 februari - 07:50
2

Kasper Dolberg kon tegen Sporting Charleroi nog eens scoren. Het was sinds 1 december geleden dat de Deense Anderlecht-aanvaller nog eens het net kon vinden.

Dolberg zag dat Anderlecht het niet gemakkelijk had. “Het was niet goed genoeg vandaag. We laten hen zelf in de match komen. Ik begin elke match met dezelfde gedachte, dat ik wil scoren. En het was frustrerend dat het niet gebeurde. Ik had het beter moeten doen, en ik weet dat ik dat kan. Daarom was het leuk om vandaag te scoren.”

Tegen KAA Gent kreeg Luis Vazquez de voorkeur. “Hij verdiende het om te starten. Telkens wanneer hij invalt, geeft hij alles. Natuurlijk wil ik altijd alles spelen, maar ik begreep de beslissing van de coach. Ik was me bewust van de situatie, zo werkt het in het voetbal. We mogen blij zijn dat we Vazquez in onze ploeg hebben, we doen allebei ons best en pushen elkaar naar een beter niveau”, citeert Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.