Depoitre scoort, maar KAA Gent verliest: “Een hold-up van Cercle Brugge”

Depoitre scoort, maar KAA Gent verliest: “Een hold-up van Cercle Brugge”

12 februari - 07:20
11

Laurent Depoitre scoorde voor het eerst in meer dan een jaar voor KAA Gent, maar de Buffalo’s gingen in eigen huis onderuit tegen rechtstreekse concurrent Cercle Brugge.

Cercle Brugge kwam in de eerste helft met tien man te staan na de rode kaart van Nazinho. “Je mag spreken van een hold-up van Cercle. Ze creëerden amper kansen, maar scoorden toch twee keer op stilstaande fase. Hun enige ballen binnen het kader. Zeer frustrerend”, zo staat te lezen op de webstek van KAA Gent.

KAA Gent kon echter geen vuist maken. “We hebben gepusht en oplossingen gezocht. De kansen waren er, maar de bal ging er niet in. Zij waren daarentegen heel efficiënt. We doen in de strijd om een Play-Off 1 ticket geen geweldige zaak. Vanavond zullen we niet als een roos slapen alleszins.”

Depoitra scoorde wel nog eens. “Die goal betekent niets als je thuis de wedstrijd uiteindelijk op die manier verliest. Hopelijk gaat het volgende week beter. Nu ben ik alleszins erg gefrustreerd. Nieuwe spelers, veel geblesseerden, spelers zonder ritme, een andere manier van spelen: het is wat te veel van alles en er is meer tijd nodig. Maar goed, we gaan nog vol voor Play-off 1. Te beginnen met onze volgende match.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.