Vanhaezebrouck na nederlaag: Met de staf weten we niet goed wat we moeten doen

Vanhaezebrouck na nederlaag: "Met de staf weten we niet goed wat we moeten doen"

11 februari - 23:46
11

KAA Gent ging zondag onderuit met 1-2 tegen Cercle Brugge op speeldag 25 van de Jupiler Pro League. De malaise duurt zo nog even door bij de Buffalo's, dat 1 op 15 pakt. Na afloop zat Hein Vanhaezebrouck met de handen in het haar. 

2024 is niet al te best begonnen voor KAA Gent, met een nieuwe dreun in het gezicht tegen Cercle Brugge. "De manier waarop is in se niet belangrijk", citeert Sporza Vanhaezebrouck. "Onze  eerste helft was goed, maar we waren niet efficiënt. En we slikten een vermijdbaar doelpunt. Met onze vijf torens doen we onze opdracht niet."

KAA Gent lijkt zijn ritme niet meer te vinden, in tegenstelling tot de eerste seizoenshelft. "Voor Nieuwjaar hebben we één keer verloren, nu 5 keer en bijna 6 keer, want we scoren tegen Westerlo in de 96e minuut. Dat is een immens verschil", aldus Vanhaezebrouck.

Gent neemt het donderdag op tegen Maccabi Haifa in de Conference League. Gezien de situatie weet de Gent-coach naar eigen zeggen niet goed hoe hij het precies zal aanpakken. "Met de staf zaten we samen en we weten niet goed wat we moeten doen", klinkt het. "Als ik spelers wil laten rusten donderdag, dan moeten we spelen met Jong Gent. Want zij zitten op mijn bank, hé. Ik vrees dat het geen gemakkelijk verhaal wordt", besluit Vanhaezebrouck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.