Bayat blijft enorm actief in de JPL: '10(!) deals bij één Belgische topclub'

Bayat blijft enorm actief in de JPL: '10(!) deals bij één Belgische topclub'

10 februari - 12:01
5

Mogi Bayat was één van de hoofdrolspelers in het voetbalschandaal 'Propere Handen' en is sindsdien een pak discreter geworden. Hij is nog steeds actief als voetbalmakelaar en blijkt vooral bij één club in ons land bijzonder veel in de pap te brokken hebben.

Bij La Dernière Heure weet men dat Bayat tussen april 2022 en 31 maart 2023 betrokken was bij negentien deals in ons land. Volgens cijfers van Clearing House was KAA Gent betrokken bij tien(!) van die negentien deals.

Meer bepaald gaat het om de transfers/onderhandelingen van Bayo, Bolat, Bukari, Emilio Ferrera, Fortin, Hjulsager, Nurio, Operi, Vanhaezebrouck en Salah. Bij elk van die deals streek Bayat een commissie op.

En ook de voorbije weken was Bayat volgens de geruchten weer betrokken bij enkele deals van KAA Gent. Zo speelde hij naar verluidt ook een rol in de overgangen van Gift Orban en Malick Fofana naar Olympique Lyon.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.