Moris stoort zich aan invalbeurt Homma: ''Club Brugge beetje aan het plagen''

Moris stoort zich aan invalbeurt Homma: ''Club Brugge beetje aan het plagen''

8 februari - 10:15
34

Het eerste duel van het tweeluik tussen Club Brugge en Union SG is voorbij. Uiteindelijk ging de winst in de halve finale van de Beker van België naar Club Brugge (2-1). Anthony Moris, de doelman van Union, ergerde zich tijdens het duel aan de late invalbeurt van Shion Homma.

Aan de kant van Club Brugge viel Shion Homma in de 89e minuut in voor Ferran Jutglà, en daar stoorde Moris zich een beetje aan. "We zagen dat Brugge er niet voor terugdeinst om ons een beetje te plagen", vertelde de doelman aan RTL.

Homma was afgelopen seizoen nog beslissend door na zijn invalbeurt zowel een doelpunt te maken als een assist te geven, waardoor de titeldroom van Union uiteenspatte. "Het toeval wil dat de Japanner die ons vorig jaar een beetje heeft gedwarsboomd, vandaag weer opduikt", zei de keeper van Union.

Volgens de keeper wordt alles uit de kast gehaald om te winnen. "Dit zijn de kleine dingen die ook tellen. De viering bij de banken was ook overdrevener wanneer ze scoorden. Het hoort bij het spel als je hier komt. Je weet hoe het gaat", aldus doelman Moris.

De terugwedstrijd van de halve finale van de Beker van België tussen Union SG en Club Brugge staat gepland op woensdag 28 februari om 20:30 uur in het Joseph Marienstadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.