UPDATE: Voormalig KRC Genk-winger Bailey tekent nieuw contract bij Aston Villa

UPDATE: Voormalig KRC Genk-winger Bailey tekent nieuw contract bij Aston Villa

6 februari - 09:49 Laatste update: 12 februari - 17:27
1

Zowel voormalig KRC Genk-winger Leon Bailey als zijn club Aston Villa zijn aan een prima seizoen bezig. Villa staat momenteel vierde in de Premier League en zou de linksvoetige Jamaicaan langer aan zich willen binden, dat meldt Fabrizio Romano.

Bailey kwam in de zomer van 2021 over van het Duitse Bayer Leverkusen voor een slordige 32 miljoen euro. De Jamaicaanse international ondertekende er een contract tot de zomer van 2025. Desondanks zou Aston Villa dat contract nu al willen openbreken en verlengen tot 2027.

Bailey speelt dit seizoen een grote rol in het succes van Aston Villa en zit ondertussen aan zeven doelpunten en zes assists in de Premier League. Daarnaast mocht hij ook in vijf UEFA Conference League al een doelpunt en twee assists achter zijn naam schrijven. 

UPDATE: Aston Villa bevestigde maandag de contractverlenging. 'We zijn erg verheugd dat Bailey een nieuw contract bij de club getekend heeft', klinkt het op de officiële kanalen. Naar verluidt ondertekende de voormalig KRC Genk-winger een verbintenis tot juni 2027, met een optie op een extra seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.