Denkey (Cercle) blikt vooruit op Gent en Club: “25? Geen getal in mijn hoofd

Denkey (Cercle) blikt vooruit op Gent en Club: “25? Geen getal in mijn hoofd"

5 februari - 12:42
13

Cercle Brugge heeft indruk gemaakt in recente wedstrijden onder coach Miron Muslic, en spits Kevin Denkey is cruciaal geweest voor hun succes. Na een 4-1 overwinning op STVV is Cercle de top zes binnengekomen, en Denkey, met zeventien en achttien doelpunten, is weer in topvorm. 

Hij benadrukt echter dat hij geen 'zotte dingen' zal doen, ondanks zijn doelpuntenhonger. "Een spits leeft van en voor goals, maar ik ga wel geen zotte dingen doen," aldus Denkey. Met achttien goals is Denkey opnieuw topscorer, maar hij laat zich niet verleiden tot specifieke doelstellingen.

"25? Ik heb echt geen getal in mijn hoofd, maar dat is ook niet belangrijk. Ik scoor in de eerste plaats voor de ploeg." Cercle kijkt nu uit naar twee topwedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge, met Denkey vastbesloten om zijn team naar verdere successen te leiden.

De spits blikt terug op de ontmoeting met Gent van vorig jaar. “Als ik het mij nog goed herinner, was het een spektakelmatch die op 3-4 eindigde”, klinkt het bij Denkey in Het Belang van Limburg. “Dit is uiteraard voor herhaling vatbaar, maar Gent is een topploeg. We zullen op ons best moeten zijn. Tegen Club Brugge verwachten onze supporters altijd iets meer van ons en dat zullen we die dag ook vol overtuiging en met plezier doen.”