Geen wereldgoal voor De Sart: “Ik wil geen polemiek veroorzaken”

Geen wereldgoal voor De Sart: “Ik wil geen polemiek veroorzaken”

4 februari - 20:57 Laatste update: 21:34
5

Julien De Sart deed zondag in het Lotto Park de netten op een fantastische manier trillen. Helaas voor hem keurde de arbitrage zijn doelpunt af en verloor Gent met 1-0 van RSC Anderlecht. Na de match probeerde De Sart rustig te blijven.

"Ik probeer mijn emoties onder controle te houden. Ik wil geen polemiek veroorzaken", aldus de middenvelder van KAA Gent voor de camera van Eleven Sports. "Ik heb de beelden nog niet gezien."

"Ik maak een mooie goal en dan dit. Dit haalt alle emoties uit het voetbal", ging De Sart zijn betoog verder. Maar ik moet echt naar de beelden gaan kijken alvorens ik hier meer over zeg."

Door de nederlaag tegen Anderlecht wordt het voor Gent weer wat moeilijker om de top zes te halen. Op de volgende speeldag wacht een mogelijk cruciaal tegen Cercle Brugge. “Of die match belangrijk is? Alle matchen zijn belangrijk, maar ik denk dat we vandaag een goede basis hebben gelegd", besluit De Sart. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.