Vermeeren en Witsel kijken Real Madrid in de ogen: Het gaat tegen 2.000km/h

Vermeeren en Witsel kijken Real Madrid in de ogen: "Het gaat tegen 2.000km/h"

4 februari - 13:28

Zondagavond neemt Atlético Madrid het op tegen Real Madrid in La Liga. De club van Arthur Vermeeren en Axel Witsel staat vierde met 47 punten, Real is leider met 57 punten. Witsel blikt vooruit op de Madrileense derby en is op zijn hoede.

De Madrileense derby zou erg belangrijk kunnen blijken in de strijd om de Spaanse titel. Toch wil voormalig Rode Duivel Witsel de rust bewaren. "We beginnen die wedstrijd zoals altijd, maar het zijn altijd lastige wedstrijden tegen Real", aldus Witsel bij Eleven. "We zullen defensief ons mannetje moeten staan, want zij hebben veel kwaliteit voorin."

Een goede organisatie zal opnieuw de sterkte van Atlético moeten zijn volgens Witsel. "Het gaat erg snel. Tegen 2.000 kilometer per uur", aldus Witsel. 

Op 18 janurai wist Atlético Madrid nog met 4-2 te winnen in de bekerwedstrijd tegen Real Madrid. Toch is Witsel op zijn hoede voor zondag. "Het is anders om in Bernabeu tegen hen te spelen, dan in eigen huis", besluit hij. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.