Franse media pakken uit: 'Mbappé gaat PSG inruilen voor Real Madrid'

Franse media pakken uit: 'Mbappé gaat PSG inruilen voor Real Madrid'

3 februari - 18:13
2

Groot nieuws uit Frankrijk: Kylian Mbappé verruilt Paris Saint-Germain naar alle waarschijnlijkheid voor Real Madrid. Dat meldt Le Parisien zaterdag. 'Geen twijfel meer', klinkt het.

Mbappé zou eindelijk de knoop hebben doorgehakt: volgend seizoen speelt hij voor het eerst in zijn carrière buiten de Ligue 1. Real Madrid heeft de Franse superster (25) weten te overtuigen. Bevestiging uit Parijs of Madrid is er nog niet, maar volgens Le Parisien is alles in kannen en kruiken.

De laatste jaren was er al meerdere keren sprake van een akkoord tussen Mbappé en Real Madrid. Bij De Koninklijke 'heerst optimisme' dat het nu wél werkelijkheid gaat worden. Mbappé houdt de beslissing nog even geheim en zal op een later moment zijn keuze bekendmaken.

Paris Saint-Germain zou zich hebben neergelegd bij een vertrek van Mbappé. Hij heeft een aflopend contract in het Parc des Princes en kan nog steeds verlengen, mits hij een akkoord bereikt met de Franse kampioen. Dat scenario lijkt nu echter definitief van tafel te kunnen.

Mbappé verdient op dit moment 75 miljoen per jaar. Real Madrid lijkt hem minder dan de helft te kunnen bieden, maar bij de veertienvoudig Champions League-winnaar denkt de wereldkampioen van 2018 de laatste stap te kunnen zetten om de grootste speler ter wereld te worden én de Ballon d'Or te winnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.