OFFICIEEL: KV Mechelen haalt ex-klasgenoot van Antonio in huis

OFFICIEEL: KV Mechelen haalt ex-klasgenoot van Antonio in huis

1 februari - 20:09

Munashe Garananga (23) komt de verdediging van KV Mechelen versterken. De Zimbabwaanse centrale verdediger komt over van FC Sheriff, de leider in Moldavië. Dat laat de club weten via de officiële kanalen.

Sportief Directeur Tim Matthys is verheugd met de komst van de nieuwe centrale verdediger: “Dit is normaal geen spek naar onze bek dus zijn we extra trots." Garananga speelde al Europa League en Conference League en brengt dus heel wat ervaring mee op 23-jarige leeftijd. Hij speelde ook al eenmaal voor de Zimbabwaanse nationale ploeg.

De rechtsvoetige centrale verdediger is 1,86 meter groot. Zijn marktwaarde bedraagt volgens transfermarkt 550.000 euro. Hij tekent een contract tot de zomer van 2027. Garange zelf woont vanavond de wedstrijd tegen RSC Anderlecht bij en laat weten benieuwd te zijn naar de sfeer. Ook kijkt hij uit naar het weerzien met Bill Antonio, met wie hij vroeger op dezelfde school zat.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.