Van der Bruggen wil weer opstaan met Cercle Brugge: “Kloof is maar drie punten”

Van der Bruggen wil weer opstaan met Cercle Brugge: “Kloof is maar drie punten”

1 februari - 19:55
2

Cercle Brugge kreeg voetballes afgelopen dinsdag in Westerlo. Het verloor met 4-2. Hannes Van Der Bruggen beseft dat er dringend iets recht gezet moet worden: “De beste remedie is de volgende wedstrijd, zondag tegen Sint-Truiden VV". Zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Na amper een half uur spelen al 4-0 achter tegen KVC Westerlo en met amper twee op negen het nieuwe jaar ingegaan, we zijn het niet meer gewend van Cercle Brugge. Hannes Van Der Bruggen beseft dat het beter moet, al blijft hij ook positief: “De kloof met Genk is drie punten, niet onoverkomelijk.” Hij is ook kritisch, naar zijn mening is het seizoen van De Vereniging “best oké”, maar kennen ze te veel ups en downs.

Van Der Bruggen liep tegen Westerlo ook al tegen zijn negende gele kaart van het seizoen aan, nog eentje en hij is twee wedstrijden geschorst. Zelf was hij niet akkoord met het merendeel van zijn gele kaarten: “Ik zou eens een compilatie van die negen gele kaarten op mijn socials moeten zetten, dat het grote publiek kan zien hoe onterecht zowat de helft ervan was.” Cercle Brugge staat zevende in de rangschikking met 33 punten, de nummer zes in de stand KRC Genk telt er 36.