Bizar verhaal: Italiaan steelt auto van ploeggenoot

Bizar verhaal: Italiaan (19) steelt auto van ploeggenoot en wordt ontslagen

1 februari om 15:15
Laatste update: 1 februari om 15:02

Een bizar verhaal uit Italië: Amney Moutassime, aanvaller van FC Südtirol, kan per direct op zoek naar een nieuwe club. Hij is ontslagen, nadat hij de auto van een teamgenoot ontvreemdde en op de vlucht sloeg.

Moutassime vatte met twee vrienden het plan op om de auto van een teamgenoot te stelen, meldt het Italiaanse medium Agi. De politie kreeg de dieven al snel in smiezen en wist het drietal na een wilde achtervolging staande te houden in het centrum van Bolzano.

Voor Südtirol is de maat meteen vol: Moutassime, die ook nog eens niet in het bezit is van een rijbewijs, is op staande voet ontslagen en wordt nu vervolgd voor carjacking.

Moutassime was juist goed bezig in dienst van Südtirol, dat vijftiende staat in de Serie B. De laatste weken mocht hij twee keer invallen in de competitie. Daar zal het bij blijven voor de vleugelaanvaller, die eerder uitkwam voor FC Carpi en SC Freiburg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.